Kashmiryoga en bewustwording

Volg ons op Facebook Advaita Yogashool op LinkedIn Volg ons op Twitter Stuur een mailtje

  

individuele sessie/lessen en/gesprek. 

Zoals je op deze site hebt kunnen lezen, is er een schat aan kennis, ervaring en wijsheid opgedaan. Met deze vakkennis, ben ik je graag van dienst. Een sessie boek je als je een persoonlijk gesprek wilt over hebben over wat je bezighoudt, waar je tegenaan loopt, wat je beperkingen (lijken) te zijn. Een sessie, yoga en/ of meditatie is te boeken per mail of telefoon.

Telefoon 010-4672261.

Is dit therapie?

Dit is geen vervanging voor therapie, er zal niet worden ingegaan op verhalen die niet feitelijk te achterhalen zijn. De sessie is ook geen professionele lichaams-gerichte therapie.

Wat is het dan wel?

Een sessie is geschikt voor als je meer uit je zelf wilt halen. Bijvoorbeeld; je hebt last van stress, slapeloosheid, veel twijfels, piekeren, angst en onzekerheid. 

Het geeft je inzicht en ruimte, zodat je op een rustige manier uit je rationele denkbeelden komt. Wanneer je los komt van je 'mentale denkwereld', kom je naar je eigen wijsheid/weten. Dit ligt dieper en vaak kun je er zelf niet bij, vanwege de storende ruis van je denken. 

Hoe zit het met emoties?

Emoties mogen geuit worden, een blokkade dat opgeruimd is, leidt tot het stromen van je energie. Denkwijzen over je zelf zijn veelal beperkt en vaak niet meer actueel. Middels de meditatieve ingang, je zit met je ogen dicht, daal je innerlijk af in je zelf.

We benaderen de situatie niet mentaal, maar meditatief en energetisch/fysiek. We gebruiken je lichaamsgevoelens om te onderzoeken, wat voel je, wat doet het met je, waar wil je naar toe. Het lichaam liegt niet. Je intuitie ook niet. Dit is een yoga-benadering, het is geen therapie, en vervangt ook niet je therapie als je in behandeling bent.

Een indivuele sessie is verhelderend en verduidelijkt.

** Je kunt een meditatie-sessie boeken en/of een yoga sessie. Als je niet in de gelegenheid bent om naar het centrum te komen, kom ik bij je thuis. De kosten hiervan zijn relatief laag en veelal gebaseerd op je inkomenssituatie.

 

Boek hier je sessie.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Advaita Yogacentrum Rotterdam